top of page
040-410 2268
            YKSILÖVALMENNUS

 

Yksilövalmennus sisältää asiakkaalle henkilökohtaisten tarpeiden mukaan räätälöidyn Ruokavaliosuunnitelman sekä treenisuunnitelman. Aloitustapaamisessa käydään ohjeet tarkasti läpi ja perehdytään yhdessä sekä asiakkaan tavoitteisiin ja motivaatioon sekä suunnitelman toteuttamiseen aikatauluineen.

Asiakas ja valmentaja ovat säännöllisesti yhteydessä ja kartoittavat asiakkaan edistymistä. Ohjelmia päivitetään kehityksen mukaan.

Lisäksi valmennukseen kuuluu yhteisiä treenejä valmentajan kanssa 2-8, valmennusjakson pituudesta riippuen.

3kk valmennus 550€ (sis. ALV 24%)

6kk valmennus 850€ (sis. ALV 24%)

12kk valmennus 1600€ (sis. ALV 24%)

            ETÄVALMENNUS

 

Etävalmennus toteutetaan Skypen välityksellä. Tähän valmennukseen voit lähteä mukaan riippumatta asuinpaikastasi!!

Etävalmennus sisältää asiakkaalle henkilökohtaisten tarpeiden mukaan räätälöidyn Ruokavaliosuunnitelman sekä treenisuunnitelman. Aloitustapaamisessa käydään ohjeet tarkasti läpi ja perehdytään yhdessä sekä asiakkaan tavoitteisiin ja motivaatioon sekä suunnitelman toteuttamiseen aikatauluineen.

Asiakas ja valmentaja ovat säännöllisesti yhteydessä ja kartoittavat asiakkaan edistymistä. Ohjelmia päivitetään kehityksen mukaan.

Etävalmennus 3kk 450€ (sis. ALV 24%)

Etävalmennus 6kk 750€ (sis. ALV 24%)

            RYHMÄVALMENNUS

 

Ryhmävalmennus toteutetaan pienryhmissä (5-10hlö). Valmennus sisältää ryhmälle yhteisen ruokavaliosuunnitelman sekä treenisuunnitelman. Aloitustapaamisessa käydään ohjeet tarkasti läpi ja perehdytään yhdessä valmennuksen sisältöön.

Valmennukseen kuuluu 5 yhteistä treeniä ryhmän kanssa.

Valmennettavilla on pääsy ryhmän Facebook-sivulle, jossa voidaan yhdessä keskustella esiin nousseita asioista sekä onnistumisista ja jakaa tietoa.

Ryhmävalmennus 250€ (sis. ALV 24%)

                     MINDCOACHING

Parempaa suorituskykyä, stressinhallintaa, painonhallinnan ongelmia? Mielen valmennuksella saat apua tavoitteidesi saavuttamiseen. Valmennuksessa kartoitetaan yksilölliset tavoitteet ja mietitään keinoja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi. Toimintakykysi kasvaa ja saavutat tavoitteesi helpommin.

Mielen valmennus sisältyy osana yksilövalmennuksia!

Hinnoittelut sopimuksen mukaan.

            RUOKAVALIOSUUNNITTELU

 

Voit halutessasi tilata pelkän ruokavaliosuunnitelman. Suunnitelma on henkilökohtainen ja laaditaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Suunnitelma sisältää perehdytyksen. Ruokavaliosuunnittelu: 140€ (sis. ALV 24%)

            TREENISUUNNITTELU

 

Voit halutessasi tilata pelkän treenisuunnitelman. Suunnitelma on henkilökohtainen ja laaditaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Suunnitelma sisältää perehdytyksen.

Treenisuunnittelu: 140€ (sis. ALV 24%)

 

            YKSILÖTUNNIT

 

Yksilötunnit kuntosalilla. Tunti sisältää asiakkaan tarpeen mukaan tekniikkaharjoittelua tai lihaskuntoharjoittelua. Näillä tunneilla pääset antamaan kaikkesi! Tarvittaessa järjestetään myös pari- tai pienryhmätunteja!

Yksilötunnit: 65€ (sis. ALV 24%) 

10 x kortti: 600€ (sis. ALV 24%)

 

            LUENNOT

 

Järjestämme luentoja asiakkaan toiveiden mukaan. Aihealueina: Motivaatio Ravitsemus Liikunta Hyvinvointi Terveys Luennot järjestetään asiakkaan tarpeen mukaan tilaisuuden pituus ja osallistujamäärä huomioiden! KYSY LISÄÄ!!

 

            YRITYKSILLE

 

Teemme yrityksille räätälöityjä paketteja. Tarjoamme liikunta-, hyvinvointi-, ja luentopalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan. Oli tarpeesi sitten henkilöstön pitkäaikainen hyvinvointi tai TYKY-päivä, järjestämme asian!

KYSY LISÄÄ!!

 

bottom of page